Je hebt een verhaal in je hoofd maar je hebt geen idee hoe je dat verhaal – digitaal of op papier – enthousiasmerend vertelt?

Er bestaat al een soort van halve tekst die je hebt geschreven over een product, maar je ziet door de letters en komma’s niet meer wat je eigenlijk wil vertellen?

Dat snap ik. Een verhaal brengen in tekstvorm – een die liefst dan ook nog een groot publiek aanspreekt – is niet altijd even eenvoudig. Laat dat net wel helemaal mijn ding zijn.

Ik besloot me daarin te verdiepen en mocht de afgelopen jaren heel wat verschillende mensen over de hele wereld interviewen.

Over hun lusten en lasten, over geld, de maatschappij, de economie en onze wereld die soms op hol geslagen lijkt te zijn. Over psychologische thema’s, over taboes en ook over de liefde. 

Mijn passie werd duidelijk: mensen hun verhaal of ervaring op hun mooiste, meest originele of slimste manier vertellen. Gelukkig is dit ook een passie waar ik blijvend in kan groeien. Zo ontdekte ik dat mensen ook een verhaal willen vertellen met hun product of dienst, en dat ook dat verhaal aan de wereld verteld moet worden.

That’s where I come in.

Reviews

“Deborah schrijft artikels voor ons bedrijfsmagazine Aqua waarop diverse stakeholders zijn geabonneerd. Haar luchtige maar to-the-point schrijfstijl maken een moeilijk onderwerp licht verteerbaar. Vaak brengt ze ook zelf creatieve invalshoeken aan en deadlines zijn ook echt deadlines. Fijn, een extra redactielid om ons uit de nood te helpen en waarop je kan rekenen!”

Anja de Wit
Communicatiedienst Aquafin

“Als interviewer weet Deborah inhoud en emotie voortreffelijk te combineren.”

Sam De Graeve
Uitgever bij Borgerhoff & Lamberigts

“Wij houden van de professionele en kundige aanpak van Deborah. Voor grote of kleine projecten kunnen we bij haar terecht. We kunnen steeds op haar rekenen. Het is iemand die meedenkt en dat voelt echt aan als teamwork.”

Lander Smekens
CEO Q for Growth

Klaar om jouw verhaal met me te delen?

Kijk gerust in mijn agenda wanneer je samen virtueel eens wilt kijken waar jouw noden liggen.